39 عادت روزانه افراد موفق

39 عادت روزانه افراد موفق وبسایت رسمی بهرام بهاری
فهرست مقاله

39 عادت روزانه افراد موفق

پادکست اهمیت ساخت عادت افراد موفق تقدیم حضورت

 

عادت های روزانه افراد موفق _ عادت های روزانه افراد موفق و برنامه‌های کاری این‌چنین اشخاصی بر مبنای بهره‌مندی حداکثری از زمان، چیدمان می‌شود.

بدین ترتیب با مدیریت زمان قادر هستند به بالاترین سطح از بهره‌وری و راندمان چه در زندگی فردی و چه اجتماعی، معنوی و … نائل شوند.

شاید گمان کنید انتخاب اسلوب و روش این افراد بزرگ کار سختی باشد، اما با نگاهی به متدهای رایج روزانه آنها فعالیت مشکل و غیر عرفی را در این میان مشاهده نمی‌کنیم.

این فقط چیدمان اصولی فعالیت‌های روزانه بر اساس معیار مهم زمان است که به آن ها قدرت و توانایی متمایزی در رفع و فتق امور داده است.

در این مطلب با ارائه عادت‌ های روزانه افراد موفق سعی داریم، یک نسخه شفابخش را به شما تقدیم نماییم تا شما با الگوبرداری از این عادات و برنامه‌ریزی دقیق بر مبنای آنها زندگی خود را به سمت کمال راهنمایی نمایید.

معرفی کارگاه آنلاین پیدایش

عادت های روزانه افراد موفق در زندگی فردی

هر شخصی در زندگی فردی و خصوصی خود به رفتارهایی عادت نموده که برخی از آنها زیان‌بار است، زیرا ما را از اهداف بلند و آرمانی‌مان دور می‌سازند.

با تغییر این رفتارها و میل به عادات مثبت به‌کلی مسیر سرنوشتمان به سمت نیک‌فرجامی تغییر خواهد کرد.

در ادامه به معرفی عادت‌های روزانه افراد موفق در زندگی فردی‌شان می‌پردازیم و شما را به تبعیت از آن‌ها دعوت می‌کنیم.

• سحرخیز باش تا کامروا شوی

افراد موفق به‌شدت به این جمله اعتقاد داشته و در هر شرایطی بدان پایبند می‌مانند. این افراد از حداکثر انرژی و کارایی بالای مغز در ساعات ابتدایی روز بهره برده، از این‌ رو سهم بیشتری از موفقیت و کامیابی را از آن خود می‌سازند.

بنر-مقاله-کتاب-چله-شکرگزاری بهرام بهاری

• علاقه وافر به مطالعه در زمینه‌های مختلف

آنها حتماً ساعتی از روز را به مطالعه کتب علمی، مقالات فرهنگی، محتواهای آموزشی و هر آنچه بدان نیازمند و علاقه‌مند هستند، می‌پردازند. درواقع مطالعه، بخش مهمی از زندگی افراد موفق را در برمی‌گیرد.

در سایه مطالعه، دانش خود را در مورد جهان اطراف ارتقا داده و با این رویکرد در زمان بروز چالش‌ها با اقتدار آن را پشت سر می گذارند.

• اندیشیدن و تمرکز عمیق

فکر کردن می‌تواند طیف وسیعی را پوشش دهد و در مورد موضوعات مختلفی انجام پذیرد.

اندیشیدن به مشکلات و راه‌حل‌های آنها، فکر کردن به اصل وجودی انسان و راه‌های تعالی وی، اندیشیدن به مسیرهای موفقیت و کشف راه‌های جدید و … همگی می‌توانند، موضوعات داغ و مهمی باشند که فقط بافکر کردن عمیق بدان‌ها می‌توان از مزایایشان بهره‌مند شد.

نظر خریداران کتاب چله شکرگزاری4

• ثبت وقایع مهم و رخدادهای روزانه

ثبت نتایج کاری، اتفاقات مهم و خاطرات خاص علاوه بر اینکه در آینده انگیزه شما را برای حرکت به جلو تقویت می‌کند، بلکه در تدوین برنامه‌ریزی‌های بلندمدت نیز یاری‌تان می‌سازد. به همین دلیل افراد موفق به ثبت لحظه‌ها و درج موضوعات چالشی و نوشتن اتفاقات اهمیت زیادی داده، زیرا مانند یک چراغ راه بدان‌ها می‌نگرند.

• عدم نیمه رها کردن اهداف

نیمه و وسط راه رها نمودن اهداف به‌هیچ‌وجه از عادت‌های روزانه افراد موفق به‌حساب نمی‌آید. بلکه آنها باوجود شکست‌های متوالی تا نقطه انتهایی و رسیدن به آرمانی‌ترین حالت ممکن می‌جنگند و هیچ کاری را شروع نکرده، مگر آنکه به انتها می‌رسانند!

• انجام فعالیت‌های ورزشی:

سلامت روح و جسم درگرو فعالیت‌های ورزشی است، ازاین‌رو یکی از مهم‌ترین عادت‌های روزانه افراد موفق توجه به ورزش و افزایش نشاط و شادابی به مدد این تمرینات بدنی است. یک فرد بیمار هیچ‌گاه نمی‌تواند، مانند افراد سالم در فراز و نشیب‌های موفقیت گام بردارد، ازاین‌رو حفظ سلامتی از اولویت‌های افراد موفق است.

نظر خریداران کتاب چله شکرگزاری3

• توجه به خواب و استراحت کافی

هرچند افراد موفق با شورونشاط وصف‌ناپذیری به دنبال آرمان‌های متعالی خود بدون دل‌زدگی به‌پیش می‌روند، ولی در مقابل به خواب و استراحت کافی خود نیز اهمیت داده تا نیروی کافی برای گذراندن یک روز مفید را کسب نمایند. تجربه یک خواب عمیق و باکیفیت همیشه برای افراد موفق به‌عنوان یک نیاز طبیعی از اهمیت بالایی برخوردار است.

• منظم و مرتب بودن

نظم می‌تواند آرامش را چاشنی زندگی ما کند و از طرفی رسیدن به موفقیت‌ های موردعلاقه‌مان را سریع‌تر مهیا سازد. افراد بی‌نظم نه می‌توانند در زندگی فردی به سکون و آسایش لازم برسند و نه در زندگی اجتماعی و شغلی‌شان به‌مانند افراد موفق به رصد پیروزی‌های خود بنشینند.

• در نظر گرفتن یک تغذیه مقوی، سالم و کافی

نمی‌شود روز خود را با یک صبحانه مقوی آغاز نکنید و انتظار داشته باشید کامیابی در انتظار شما باشد. بدین ترتیب یکی از عادت‌های روزانه افراد موفق توجه به تغذیه مناسب به‌عنوان یک شرط اساسی در داشتن زندگی سالم و سعادتمندانه است.

نظر خریداران کتاب چله شکرگزاری 1

عادت های روزانه افراد موفق در زندگی اجتماعی

زندگی جنبه‌های مختلفی دارد و برای موفقیت باید به‌ تمامی ابعاد آن به‌صورت ژرف و عمیق نگریست تا موفقیت از آن ما شود. بدین ترتیب عادت های روزانه افراد موفق در زندگی اجتماعی آنها نیز هم‌ راستا بازندگی فردی‌ شان مورد توجه بوده و با قدرت به‌ پیش می‌رود.

• گوش دادن به حرف دیگران

افراد موفق عادت دارند که به‌خوبی حرف‌های طرف مقابلشان را گوش دهند. این عمل آن‌ها دو مزیت متفاوت را برایشان به ارمغان می‌آورد. از یک طرف شخصیت والای خود را به اثبات رسانده و به تقویت روابط اجتماعی خود می‌پردازند، از سوی دیگر قادر هستند از تجارب، علم و بینش دیگران در پیشبرد اهدافشان استفاده نمایند.

نظر خریداران کتاب چله شکرگزاری 2

• روبرویی با چالش‌های جدید:

در عرصه اجتماع همیشه چالش‌ها و رویدادهای جدید رخ‌داده که افراد ناموفق سعی می‌کنند با دور زدن از آنها فاصله بگیرند. ولی افراد موفق از این اتفاقات جدید استقبال نموده و آنها را موهبتی می‌دانند که به مدد آنها می‌توانند به تقویت خلاقیت و کارایی مغز خود دست یابند، بنابراین از مشکلات نمی‌گریزند.

• وفای به عهد

خلف وعده و عدم پایبندی به تعهدات شخصی آرامش افراد را دچار خلل و نقص می‌کند. بدین ترتیب توانایی خود را در پیشبرد اهداف آن‌هم به‌طور تمام و کمال از دست می‌دهند. افراد موفق وفای به عهد را سرلوحه کاری خود قرار داده و تضمین قاطعی را برای قول‌های خود ارائه می‌نمایند. از این‌ رو در روابط اجتماعی و اعتماد بین فردی دارای جایگاه رفیعی هستند.

• برقراری ارتباط با افراد باانگیزه و پرانرژی

ممکن است در هر جامعه ای افرادی سرخورده و مغموم که همیشه خود را شکست‌خورده قلمداد می‌کنند، وجود داشته باشند. ولی در مقابل افراد پر انرژی با انگیزه‌های فولادین نیز وجود دارند که می‌توان با معاشرت از آنها الهام گرفت. از عادت های روزانه افراد موفق ارتباط‌گیری با اشخاص پرانرژی و دریافت بالاترین سهم از انگیزه می‌باشد.

• تعقیب جدی اهداف

افراد موفق نه‌تنها به اهمیت هدف‌گذاری واقف هستند بلکه به‌ضرورت تعقیب مصرانه و جدی این اهداف نیز اشراف کامل دارند. آنها می‌دانند که بدون اهداف زندگی خالی و پوچ خواهد شد، از این‌ رو به هدف مانند یک نیروی محرکه قدرتمند می‌نگرند و از تعقیب اهداف خود هیچ‌گاه دست برنمی‌دارند.

 

• استفاده صحیح از فناوری‌ها

استفاده از فناوری‌ها را فقط منوط به فعالیت‌های مفید و سازنده نموده و از آنها در اتلاف وقت گران‌بهایشان هیچ استفاده‌ای نمی‌کنند. ازاین‌رو افراد موفق را در حال رصد شبکه‌های اجتماعی مضر، وبلاگ‌های بی‌محتواها و … نمی‌بینیم یا اینکه فقط به‌صورت گزینشی به سمت این فضاها مایل شده تا از اطلاعات مفید آنها بهره‌مند گردند.

• توجه به جزئیات موجود در جامعه

اگرچه تمرکز و دقت نظر به نکات برجسته و شاخص از اصول رایج در پیروزی‌ها محسوب می‌شود، اما توجه به جزئیاتی که گاهاً در جامعه و زندگی اجتماعی ما وجود دارند در ارائه ایده پردازی‌هایی دقیق و حرفه‌ای کمکمان می‌کنند. به همین دلیل یکی از عادت های روزانه افراد موفق توجه به جزئیات و ایجاد یک تصویر ذهنی پویا برای خود، به مدد این بخش‌های کوچک اما مهم است.

• حذف روابط و فعالیت‌های نامرتبط

برخی از روابط ویرانگر هستند و ما را از مسیر درستمان منحرف می‌سازند. توجه به کارهای نامرتبط و کم‌اهمیت یک ضربه مهلک به بدنه موفقیت و کامیابی ما است. افراد موفق با شناخت این روابط زیان‌بار و فعالیت‌های سمی از فکر کردن و انجام آنها اجتناب می‌ورزند.

• باور توانایی‌های شخصی و عدم قضاوت نادرست خود

بسیاری از افراد به‌محض حضور در اجتماع به قضاوت‌های نادرست نسبت به خود و دیدن معایبشان پرداخته و با این عمل باور به توانایی‌هایشان را به‌ کل از دست می‌دهند. خودباوری یکی از عادت های روزانه افراد موفق بوده که زمینه ارتقا سطح اعتماد به‌ نفس را در آنها فراهم ساخته و سبب گسترش توانایی‌هایشان می‌شود.

• ساختن روابط اجتماعی جدید

تقویت روابط اجتماعی بدون پایه‌ریزی و ساخت روابط جدید چندان به موفقیت نمی‌انجامد. اگرچه حفظ روابط قدیمی از اصول مهم و لازم‌الاجرا است، اما بسط و گسترش این روابط نیز نقش مهمی در ارتقا سطح شناخت جامعه از ما و قبولمان به‌ عنوان یک فرد توانمند و قابل‌ نفوذ دارد.

عادت های روزانه افراد موفق در زندگی شغلی

زندگی شغلی برای افراد موفق همانند زندگی فردی و اجتماعی دارای ارزشی بسیار والا است. از این‌ رو آنها بیشترین تمرکز خود را در ارتقا شغل و حرفه‌شان صرف می‌کنند. بدین ترتیب یکی از مهم‌ترین عادت های روزانه افراد موفق رسیدگی، سنجش و ارزیابی میزان پیشرفت در کار و فعالیت شغلی‌شان است، اما برای رسیدن به این منظور راهکارهایی را در پیش می‌گیرند و آنها را به‌صورت هرروزه مورد استفاده قرار می‌دهند.

• ارتقا سطح شغلی

ارتقا سطح شغلی با دنیایی که فناوری‌ها آن را از هر طرف احاطه کرده‌اند، فقط در قالب افزایش اطلاعات تخصصی و به‌ روز میسر است. یکی از مهم‌ترین عادت های روزانه افراد موفق کسب آگاهی بیشتر نسبت به شغل و حرفه‌شان می‌باشد. به همین دلیل است که آن‌ها را همیشه در مسیر پیشرفت ثابت‌قدم مشاهده می‌کنیم.

• انتخاب چندین راه درآمدی

رفتن به سراغ بازارهای کاری مختلف استرس‌زا بوده، اما مسیر دستیابی به کامیابی‌های بزرگ را سهل‌تر می‌سازد. ازآنجایی‌که افراد موفق از ریسک و گذراندن برهه‌های خطرزا نمی‌هراسند، همیشه در چندین بازار سرمایه‌گذاری کرده و فعالیت و انرژی خود را محدود به عرصه‌ای خاص نمی‌کنند.

• استفاده از وسایل الکترونیکی در جهت پیشرفت کاری

گوشی‌های هوشمند، تبلت، لپ‌تاپ و … همگی ابزارهای سودمندی هستند که افراد ناموفق آنها را در جهت‌های منفی به کار می‌برند. از این‌ رو به‌جای دریافت نتایج مثبت در دام شکست‌ها گرفتار می‌شوند. ولی افراد موفق با استفاده صحیح از این ابزارها گام‌های مؤثری در جهت پیشبرد شغل و حرفه خود به سمت شکوفایی برمی‌دارند.

• برقراری تعادل بین شغل و زندگی شخصی

افراد موفق را هیچ‌گاه در حال درگیری محض با شغل و کسب‌ و کارشان نمی‌بینیم، آنها قادرند با اولویت‌بندی به‌تمامی ارکان زندگی‌شان رسیدگی نموده و مسائل مربوط به آن‌ ها را پوشش دهند. آنها به این حقیقت مهم واقف هستند که هیچ‌کس بدون در نظر گرفتن تمامی وجوه زندگی نمی‌تواند، موفقیت واقعی را درک نماید.

• توجه به برنامه‌ریزی‌های بلندمدت و کوتاه‌مدت

در سایه استراتژی‌ های بلندمدت و کوتاه‌مدت است که پیروزی قرین مشاغل می‌شود. ازاین‌رو در عادت های روزانه افراد موفق به حتم برنامه‌ریزی‌های روزانه، هفتگی، ماهانه و سالانه را مشاهده می‌کنیم. گویی آنها هیچ گامی در شغل خود بدون رصد و سنجش آینده برنمی‌دارند، ازاین‌رو به‌راحتی می‌توانند، آینده شغلی خود را تضمین نمایند.

• مدیریت سرمایه‌ها و درآمدها

یکی از مهم‌ترین راهکارها برای موفقیت شغلی مدیریت بهینه سرمایه‌ ها، دارایی‌ ها و درآمدها است. بدون در نظر گرفتن چنین اصل مهمی با هدر رفت مبالغ فراوانی روبرو می‌شویم. با این رویکرد افراد موفق همیشه در حال ارتقا دانش اقتصادی خود بوده یا از متخصصان و مدیران مالی خبره این عرصه کمک می‌گیرند.

• تناسب بین دخل‌ و خرج:

برقراری تناسب بین دخل‌ و خرج نیز یکی از نکات مهم دیگری است که در میان عادت های روزانه افراد موفق به عینه مشاهده می‌کنیم. از این‌ رو آنها از ولخرجی و مصرف بی‌رویه بیزار بوده زیرا می‌دانند، این رفتار ناهنجار تلاش‌های طولانی آنها را در مدت کوتاهی به باد فنا می‌دهد. بدین ترتیب دخل‌ و خرج خود را به‌طور کامل مدیریت می‌کنند.

• تقویت مهارت‌های شغلی

افراد موفق حتی اگر در صدر فهرست قرار گیرند، بازهم هیچ‌گاه از تلاش و تمرین دست برنمی‌دارند. ازاین‌رو یکی از عادت های روزانه افراد موفق تلاش در جهت تقویت توانایی‌ ها و استعدادهای بالقوه و تبدیل آنها به بالفعل است. بدین ترتیب موفق به کشف استعداد جدید و توانایی‌ های جدید خود شده و از آن‌ها در پیشرفت کاری خود استفاده می‌کنند.

• تعریف استانداردهایی بالاتر از انتظار

تعریف استانداردهایی هم‌راستا با توانایی‌ها اما در سطحی بسیار بالاتر می‌تواند، زمینه موفقیت‌های وسیع را فراهم سازد. افراد ناموفق همیشه خود را دست‌کم گرفته، ازاین‌رو پیشرفت هرگز به سراغشان نمی‌آید. ولی در مقابل افراد با پیروزی‌های فراوان بهترین نسخه را از خود فرض نموده و برای رسیدن به آن تلاشی مضاعف می‌نمایند. بدین ترتیب با استانداردهای سطح بالا، موفقیت‌ها را در تیررس خود قرار می‌دهند.

عادت های روزانه افراد موفق در زندگی معنوی

معنویات نیز بخش مهمی از زندگی افراد موفق را به خود اختصاص داده است، زیرا این‌چنین افرادی به‌خوبی می‌دانند، بدون معنویات گویی آن آرامش لازم را برای کسب ارکان موفقیت به دست نمی‌آورند. ازاین‌رو درعادت های روزانه افراد موفق رسیدگی به امور معنوی به عینه قابل‌رؤیت است.

بنر-مقاله-کتاب-چله-شکرگزاری بهرام بهاری

• تقویت روحیه شکرگزاری و سپاسگزاری

این روحیه شکرگزاری می‌تواند جنبه‌های مختلفی را در بربگیرد. شکرگزاری از خالق هستی به خاطر نعمت‌های فراوان و بی‌ دریغش، سپاسگزاری از اطرافیان بابت محبت‌ها و کمک‌هایشان و شکرگزاری از خود در مواقع که پشتکار را چاشنی فعالیت‌های خود نموده‌ایم. با این رویکرد احساس خوشبختی، نشاط و شادمانی را به تک‌تک لحظات زندگی خود وارد ساخته و احساسات خوب را در زندگی‌مان تقویت می‌کنیم.

• توجه به شاد زیستن

هرچه معنویات در زندگی افراد پررنگ‌تر باشد آنها به نسبت افرادی شادتر و سرزنده‌تر هستند. شاد زیستن یکی از عادت های روزانه افراد موفق که برای انجام پرانرژی فعالیت‌های خود بدان نیازمند هستند. شما نیز برای دریافت سهم بالایی از موفقیت، آغاز روز خود را با لبخند، شادی و توکل به خداوند آغاز نموده تا روزی فوق‌العاده را تجربه کنید.

• تقویت روحیه و نشاط

باید توجه نمایید که تقویت روحیه از ارکان مهمی دیگری است که بدون آن رسیدن به کمال مادی و معنوی غیرممکن است. افراد موفق یک‌زمان مقتضی را برای این امر در نظر گرفته و برای رسیدن به آن متناسب با سلیقه‌شان فعالیت‌های خاصی را انجام می‌دهد. رفتن به اماکن مذهبی، همراهی با دوستان در یک رستوران موردعلاقه، کوه‌پیمایی و … هرکدام به‌گونه‌ای می‌توانند، در تقویت روحیه مثمر ثمر واقع شوند.

• انجام حرکات مدیتیشن و مراقبه:

ایجاد بالاترین سطح از آرامش ذهنی در سایه مراقبه و مدیتیشن امکان‌پذیر می‌باشد. این در حالی است که این حرکات می‌توانند، تمرکز و تقویت ذهنی را نیز برای افراد به همراه داشته باشند. بدین ترتیب یکی از عادت های روزانه افراد موفق در زندگی معنوی رسیدن به آرامش روانی به مدد فعالیت‌های آرام‌کننده ذهن و فکر است.

طبیعت‌گردی

طبیعت می‌تواند انس و الفت ما را با خالق هستی عمیق‌تر و ناگسستنی سازد. در سایه این ارتباط پایدار افراد به درک بهتری از اصول موفقیت می‌رسند. درواقع طبیعت همیشه الهام‌بخش و آگاهی افزا بوده و زیبایی‌هایش را برای هر فرد جویای تفکر و اندیشیدن را هویدا می‌سازد.

• برقراری روابط عاطفی قوی و متعهدانه

تعهدهای اخلاقی بالا به افراد نیک‌سیرت اجازه نمی‌دهد در روابطشان دچار خلل و کاستی شوند، بدین ترتیب متعهدانه به‌تمامی پیمان‌های خود وفادار می‌مانند. به همین دلیل است که رشد معنوی در آنها با شدت بالاتری رخ می‌دهد و ثبات شخصیت در زندگی این‌چنین افرادی به‌وفور موج می‌زند.

• قرار دادن مشکلات در زمره هدایای الهی

نگاهی معنوی و فرازمینی به مشکلات سبب می‌شود، دیدی مغمومانه به مشکلات نداشته، بدین ترتیب مشکلات را هدیه‌ای ناب از سوی خداوند تلقی می‌کنند. برای هر انسانی ممکن است مشکلی پیش بیاید، اما از عادت های روزانه افراد موفق عدم ترس، مقابله شجاعانه و مبارزه تمام‌قد در برابر این چالش هاست. این نگرش متعالی به آن ها کمک می‌کند تا راه‌حل‌هایی منحصربه‌فرد و گره‌گشا را کشف کرده و در سایه آن پیروزی را در آغوش بکشند.

• تقویت حس مثبت اندیشی:

تقویت حس مثبت اندیشی یکی از اعتقادات راسخ و در واقع سبک زندگی افرادی است که تمایل دارند به موفقیت‌های چشمگیر و شاخص دست یابند. مثبت اندیشی گذر از تنگناهای زندگی را سهل‌تر نموده و انرژی افراد را برای درک زوایای مختلف خوشبختی ارتقا می‌بخشد.

• کنترل قوی احساسات و هیجانات مثبت و منفی

در عادت های روزانه افراد موفق کنترل قوی احساسات و هیجانات روحی و روانی جایگاه ویژه‌ای دارد. درواقع افراد موفق توانایی برقراری تعادل بین عقل و منطق و احساسات را دارند و در تصمیمات مهم زندگی می‌گذارند تا تمامی این احساسات با درصدهایی صحیح اداره امور را در دست بگیرند.

• لذت بردن از تنهایی‌های شخصی خود

خلوت، سکوت و تنهایی فرصتی ناب است تا در آن به گذشته، حال و آینده به‌صورت ژرف‌تر بیندیشیم. ازاین‌رو لحظات تنهایی برای کسانی که تمایل دارند، پیروزی را به شکلی گسترده‌تر و عمیق‌تر کسب نمایند، ارزشی فراوان دارد. بدین ترتیب این‌چنین افرادی همان لذتی که در جمع‌ها کسب می‌کنند را در خلوت و تنهایی خود نیز دارند.

• ترک تنبلی و سستی و بی‌حالی

هرگونه سستی، بی‌حالی و تنبلی از روحیات معنوی افراد پیروزمند به دور است، زیرا آنها این‌چنین خصلت‌هایی را دشمنان بزرگی قلمداد می‌کنند که تیشه به ریشه کامیابی‌های آنها می‌زنند. بدین ترتیب شما نیز برای رسیدن به موفقیت باید از این خصیصه‌ها دوری نموده و از اهمال کاری و به تعویق انداختن فعالیت‌های مهم خود به جد اجتناب نمایید.

 

«با خرید یک جلد کتاب چله شکرگزاری، به یک دوره تقویت و افزایش عزت نفس به ارزش یک میلیون تومان و به صورت رایگان دسترسی پیدا خواهید کرد»

برای ثبت سفارشِ آسان روی لینک زیر بزن

هدیه‌ی ویژه امروز

5/5 - (7 امتیاز)